-10.00%
15.30 €
17.00
€

Η απελευθέρωση της Ελλάδας από τη ναζιστική κατοχή δεν έφερε την ειρήνη. Ο Εμφύλιος θα προκαλέσει νέα δεινά, το παιδομάζωμα και τον θάνατο χιλιάδων. Η εμπλοκή των ΗΠΑ και των Εγγλέζων θα οδηγήσει στην ήττα των αριστερών που σκόρπισαν στο Ανατολικό Μπλοκ. Ανάμεσά τους και ένας Κύπριος. Πιστός στο όραμα της ισότητας, ανέβηκε στον Γράμμο, αλλά κι αυτός προσγειώθηκε απότομα. Στην αντίπερα όχθη οι γόνοι του ΑΚΕΛ, φοιτητές στις ανατολικές χώρες, απολάμβαναν τον μόσχο τον σιτευτό.
Αλλά, οι ψευδαισθήσεις της Γιώτας έσβησαν, όταν αναγκάστηκε να εξισωθεί με τον τσέχικο λαό και βίωσε την κοινωνική αδικία. Το 1955 οι Κύπριοι επαναστάτησαν. Ηρωικός ο αγώνας τους, ωστόσο οι συμφωνίες Ζυρίχης - Λονδίνου και οι μεθοδεύσεις Τούρκων και Άγγλων οδήγησαν στην τραγωδία του 1974. Οι ψευδαισθήσεις του λαού, όπλο στα χέρια τους.
Barcode 9789606045509
Δραστηριότητα ΒΙΒΛΙΑ Οικογένεια Λογοτεχνία Ομάδα Πεζογραφία Κατηγορία Ελληνική Πεζογραφία Κατασκευαστής Όστρια Βιβλίο Εξώφυλλο Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες 548
Διαστάσεις 21χ14
Θα χαρούμε να λύσουμε τις απορίες σας σχετικά με αυτό το προϊόν.
Μόλις λάβουμε το μήνυμα σας, θα σας απαντήσουμε άμεσα.

Μέσω εταιρίας courier:
* Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 40 €
Αποστολή με CourierCenter
με χρέωση
3.99
€
Παράδοση εντός Καρδίτσας
με χρέωση
0.00
€
Με παραλαβή από κατάστημα:
Δωρεάν παράδοση παραγγελιών σε διευθύνσεις εντός της
Καρδίτσας
Παραλαβή από το κατάστημα Καρδίτσας
Παραλαβή από το κατάστημα Σοφάδων
Οι διαθέσιμοι τρόποι είναι:
Αντικαταβολή με επιπλέον χρέωση 1.99 €
Πληρωμή κατα την παραλαβή Με δωρεάν
Τραπεζική κατάθεση
Χρεωστική/Πιστωτική Κάρτα
* Στην περίπτωση που επιλέξετε, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας "Παραλαβή από κατάστημα", η πληρωμή εάν επιθυμείτε μπορεί να πραγματοποιηθεί με την παράδοση στο κατάστημα της επιλογής σας.
περισσότερα για Λογοτεχνία
περισσότερα για Όστρια Βιβλίο